НОВИ КЛИЕНТИ

indesign

InDesign, динамична и растечка фирма формирана како резултат на сонот на еден човек да развие веб дизајн компанија која ќе ги задоволи побарувањата на денешните клинети. Повеќе за клиентот

 

АНКЕТНО ПРАШАЊЕ

Дали имате потреба од заштита на правата?
 
БРЕНД ПРОТЕКТ
 

Агенција за интелектуална сопственост

Специјализирана агенција за заштита на правата од областа на трговските марки, патенти, индустриски дизајн, ознаки за географско потекло на производ и авторски права.

 
 
ОБЛАСТИ НА ЗАШТИТА НА ПРАВАТА
 

Заштитете ги вашите права!

БРЕНД ПРОТЕКТ

Адреса: Љубица Георгиева 6-б

Место: Скопје

Телефон: 02 3077 626

Мобилен: 075 377626

Рекоа за нас!

Ѓоре Димов - INDESIGN

Благодарност за брзиот и експидитивен тим, кој ни овозможи целосна заштита на правата на нашата компанија...