NEW CLIENTS
indesign
InDesign, динамична и растечка фирма формирана како резултат на сонот на еден човек да развие веб дизајн компанија која ќе ги задоволи побарувањата на денешните клинети. Повеќе за клиентот

 

Pool

Do U need Intellectual property ?
 
BRANDPROTECT
 

Agency of intellectual property is a full service firm specializing in intellectual property, practicing all aspects of Trademark, Patent, Design, Geographical name and Copyright.

 
Intellectual property
 

BRAND PROTECT

Address: Ljubica Georgieva 6-б

City: Skopje

Phone: 00 389 2 3077 626

Mobile: 00 389 75 377626

Testimonials

Ѓоре Димов - INDESIGN

Благодарност за брзиот и експидитивен тим, кој ни овозможи целосна заштита на правата на нашата компанија...